Regio Deelen

Social Evening Deelen

Op 13 december 2022 had de regio Deelen haar jaarlijkse social evening. Meer dan 50 belangstellenden hadden zich aangemeld om dit spektakel mee te maken.
Voor de pauze een film van een luchtvaartshow in Moskou met vliegtuigen die we wellicht nog nooit gezien hadden. Deze film ging helaas niet door vanwege technische aansluitingsproblemen. In de plaats daarvan een film van 100 jaar Schiphol. Hier ook weer een technisch probleem waardoor er geen geluid bij was. Nu dus wat achtergrondmuziek, waardoor iedereen rustig kon kijken en praten. Na de pauze de verloting van zeer veel prijzen. Ger Eising deed dit in hoog tempo en met veel humor. Sip Tol hield de prullenmand met daarin de lootjes vast, die getrokken werden door mevr. Paula van den Berg. Dvd’s, boeken, bouwdozen en onder meer een vliegoverall, een fraaie KLu-pet en een KLu-schort. De gelukkige winnaar van de vliegoverall was de voorzitter Jan van Gent, die deze vanzelfsprekend moest aantrekken. Wat betreft de lengte van mouwen en pijpen paste het goed, alleen aan de voorzijde was Jan ruimer dan de overall. Dit tot hilariteit van de genodigden. De hoofdprijs, een rondvlucht, werd gewonnen door Gerard Smit, Veel prijzen en dus ging iedereen wel met iets naar huis.
De voorzitter bedankte Ger Eising en Sip Tol voor het organiseren van de prijzen en de verloting. De mannen van de postactieven van de regio Arnhem, Nico Mol en Paul Verweij, die altijd goed voor drankjes en hapjes zorgen, werden bedankt en kregen een VVV-bon. Iedereen werd genood om op 10 januari 2023 naar de eerste bijeenkomst in het Nieuwjaar te komen waar John “Cake” van Deventer, commandant van het pas opgerichte Air Combat Command , de spreker van de avond zal zijn. Hiermee werd een prima regioavond besloten en werd iedereen alvast een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar gewenst.

Gertjan van de Klashorst, foto’s [Gvdk]

Geef een reactie