Evenementen

In Memoriam: Jaap Willemsen

Met leedwezen hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Jaap WIllemsen op maandag 7 januari 2019 aan de gevolgen van kanker. Jaap is 71 jaar geworden.

Jaap was vanaf 2005 lid van de KNVOL Regio Soesterberg. Vanaf 2006 was hij tevens lid van het Regiobestuur. 

Met het overlijden van Jaap verliezen we een zeer gewaardeerd bestuurslid die met zijn ervaring, vriendschap en een gezonde dosis humor binnen de regio en het bestuur tot recent zorg droeg voor de ledenadministratie. Ook zorgde hij met zijn contacten bij het Cavaleriemuseum er voor dat er altijd een gepaste ruimte voor onze bijeenkomsten beschikbaar was. 

Wij wensen zijn familie en in het bijzonder zijn vrouw Anita en zoon Jasper veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Namens het Bestuur van de KNVOL Regio Soesterberg,

Philip Whittle, voorzitter

2 gedachten over “In Memoriam: Jaap Willemsen

  • Carlo van Tartwijk

    Veel dank aan Jaap voor al zijn inzet voor de KNVOL in het algemeen en de Regio Soesterberg in het bijzonder. We gaan hem missen! Anita en Jasper wens ik veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

    Beantwoorden
  • Mike Schoenmaker

    Triest nieuws. Jaap was een zeer gewaardeerd collega-bestuurslid en een fijn mens. Jaap ging vaak met onze regio NB/NL mee naar onder andere de Royal International Air Tattoo. We zullen Jaap missen. Familie en vrienden gecondoleerd met dit verlies.

    Beantwoorden

Geef een reactie