KNVOL Verenigingsnieuws

Welkom op onze nieuwe website!

Beste Onze Luchtmacht vrienden (wie kan er ten slotte zonder…..),

Welkom op de vernieuwde website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Onze Luchtmacht (KNVOL). Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat: een nieuwe layout, betere toegankelijkheid en natuurlijk actueel nieuws.

Met onze ambitie om de KNVOL weer te laten groeien en ook voor jongeren aantrekkelijk te maken, moet de KNVOL website worden vernieuwd. De oude website had teveel beperkingen en kon volgens de deskundigen best wat dynamischer en het sterke ‘merk’ Onze Luchtmacht moest beter in beeld worden gebracht. Verder kon het posten van nieuws, ook vanuit de regio’s, eenvoudiger en meer gestructureerd. Ten slotte wilden we het KNVOL ledenadministratie systeem KLAS (‘Mijn KNVOL’) volledig integreren in onze website.

Deze ambitie bleek gaandeweg toch iets complexer dan gedacht volgens het bekende adagium  ‘No plan survives the first day of war’ (red. Von Moltke).  Een complicerende factor was dat onze provider tussentijds ging fuseren, waardoor de contractonderhandelingen opnieuw moesten worden gevoerd. Hierdoor kon ook onze bestaande website niet meer up tot date kon worden gehouden zonder veel extra capaciteit in te zetten, die we ons niet konden veroorloven. Diverse leden hebben zich hierover terecht beklaagd, maar het enige dat we konden doen was om begrip vragen. Uiteindelijk is het  allemaal goed gekomen zoals u ziet.

De komende tijd gaan onze webmaster en webredacteur de puntjes nog verder op de i zetten. Ik hoop dat u de nieuwe website waardeert en er veel gebruik van gaat maken.

Drs. A.A.H. (Tom) de Bok

Commodore bd

Voorzitter KNVOL

68113

19 gedachten over “Welkom op onze nieuwe website!

 • Dick Vring

  Het heeft eventjes geduurd maar het resultaat mag er zijn.

  Beantwoorden
 • Rob Stavast

  Een bevalling van en week over tijd. Maar van harte! Vanavond bij ons regiodiner Noord kan ik de primeur van vandaag meenemen.

  Beantwoorden
 • G. Th. Blokhuis

  Een hele goeden dag. Woensdrecht, 01-12-2016

  Dankzij de medewerking van onze vrijwilligers en de medewerkers van All United zijn de nieuwe website Onze Luchtmacht en de nieuwe Ledenadministratie operationeel in de lucht.
  Onze welgemeende dank gaat uit naar de webredacteur Frank Crébas, de webmaster Johan Nentjes, en de administratie onder leiding van Elly Blokhuis voor de vele late uren om dit tot stand te brengen. Heeft u nog vragen, neem dan a.u.b. gelijk contact met ons op, dan helpen wij u zo snel mogelijk op weg. Bij voorkeur per e-mail : administratie@onzeluchtmacht.nl

  G. Th. Blokhuis – KNVOL – Ledenservice – Ledenbehoud.

  Beantwoorden
 • Jos van Zanten

  Compliment, ziet er strak en duidelijk uit!

  Beantwoorden
 • Super handig en overzichtelijk, hulde aan de makers…!!!!

  Beantwoorden
 • Jan Veldkamp

  Mooie, frisse en overzichtelijke site. Gebruiksvriendelijk. Kortom: Chapot!
  Ik mis wel iets.
  Jaren geleden was het voor leden mogelijk om foto’s te uploaden naar de toenmalige site. Er ontstond een uiterst fraaie fotoalbum.
  Ik zou wensen dat die mogelijkheid ooit weer komt.
  Maar dat staat los van de kwaliteit van de huidige site.

  Beantwoorden
  • Webmaster

   Dankuwel!
   Foto’s kunnen altijd naar de webredactie gestuurd worden.

   Beantwoorden
 • Daniel Leistra

  ik vind dit een leuke site hoera voor de makers

  Beantwoorden
 • Rob Pestman

  Ziet er vooralsnog “gelikt” en professioneel uit. Mijn gelukwensen. Ik zal hem zeker vaak bezoeken.

  Beantwoorden
 • Gerlof Hendriks

  Mooie site. Overzichtelijk. Ik mis 1 ding n.l. de namen van de leden die zich hebben opgegeven voor een regioavond. Dit i.v.m. het carpoolen.

  Beantwoorden

Geef een reactie