Evenementen

Nationale Taptoe

Van 29 september tot 1 oktober vindt de jaarlijkse internationale militaire taptoe plaats in Ahoy, Rotterdam. KNVOL leden kunnen deze mooi muzikale show tegen gereduceerd tarief bijwonen. Voor kaarten ga naar www.nationaletaptoe.nl De KNVOL kortingscode is  DEFTAP17.

Een gedachte over “Nationale Taptoe

  • Prima initiatief om een kortingsactie met de organisatie van de Taptoe 2017 voor alle KNVOL leden af te spreken. En dan niet te vergeten de nog lopende kortingen die de leden krijgen op vertoon van de KNVOL ledenpas bij bezoeken aan het Aviodrome in Lelystad en het Oorlogsmuseum in Overloon in het jaar 2017.

    Een enorme aanwinst voor onze leden is de mogelijkheid om mee te mogen vliegen bij de Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht in Gilze – Rijen en de Stichting Catalina in Lelystad. De belangstelling voor de vluchten is enorm en wordt zeer op prijs gesteld door alle deelnemers. Voor 2018 wordt nog bekeken wat de vereniging als extra aan de leden kan bieden. De mensen die dit mogelijk hebben gemaakt een hartelijke dank en een KNVOL chapeau.

    Beantwoorden

Geef een reactie