Activiteiten regio Twente


Programmavoor de komende periode:

17 oktober regio-avond, Maj van den Berg over de F-35 simulator.

?? november excursie naar Vlb Volkel voor avondvliegen

14 december Social met stampotbuffet

17 oktober: Regioavond Twente, spreker Maj Erik van den Berg over de F-35 Simulator

Op donderdag 17 oktober komt Maj Erik van den Berg een briefing geven over de F-35 simulator en de nieuwe wijze van trainen van de F-35 piloten met behulp van deze simulator. Erik is projectofficier bij de DMO (Defensie Materieel Organisatie) en is zelf ook een simulator hobbyist. Dus heeft alles in huis om ons helemaal bij te praten.

In Nederland komen F-35 simulators op Leeuwarden en Volkel. We gaan een inkijkje krijgen in de techniek van de F-35 simulator, waaronder het koppelen van de F-35 simulatoren. Maar ook worden de nodige plaatjes getoond over het niveau van realisme van de simulatoren. Tevens zal het tijdpad van de invoering van de simulatoren besproken worden. 

Er zullen zaken zijn die vanwege de classificatie niet getoond kunnen worden. Desondanks gaat dit zonder meer een heel interessante avond worden.

Locatie:         Boerderij Bosch, Campuslaan 15, 7522 NC Enschede (op campus van Universiteit Twente)

Datum:          17 oktober 2019

Inloop:          vanaf 19.00 uur

Aanvang:       19.30 uur

U kunt zich tot uiterlijk 9 oktober inschrijven, zoals gebruikelijk uitsluitend via de KNVOL-website https://onzeluchtmacht.nl/au-calendar/. Indien uw aanmelding succesvol is ontvangt u hiervan een email. Eventuele introducés kunt u ook via de website aanmelden.