Activiteiten regio Twente

Kalender 2022:

– 21 september Regioavond: Lezing C-313, LtKol Niels van Hussen

– 12 oktober Excursie 313 Squadron op Vliegbasis Volkel

21 september 2022,

Regioavond: Lezing C-313, LtKol Niels van Hussen
Op woensdagavond 21 september hebben we als spreker Lt-Kol Niels “Atilla” van Hussen, commandant van het 313 F-35 squadron, ons partnersquadron.

Op 30 juni jl is het Air Combat Commando (ACC) opgericht, als onderdeel van de nieuwe structuur van de Koninklijke Luchtmacht. Atilla heeft in het ACC-projectteam gezeten. Dit projectteam heeft deze reorganisatie voorbereid. In zijn briefing zal hij ons over het nieuwe ACC vertellen. Sinds 30 juni opereert het 313 Squadron, met de nieuwe F-35’s, weer vanaf Vliegbasis Volkel. Het 313 Squadron zit nu in de opbouwfase naar volledige vulling van het squadron en het opwerken naar Full Operational Capability (FOC). Over de F-35 en de weg naar FOC zal Atilla ook het nodige vertellen.

Locatie:          Frans op den Bult, Hengelosestraat 6, Deurningen

Datum:           21 september 2022

Inloop:           vanaf 19:00 uur

Aanvang:       19:30 uur

U kunt zich tot uiterlijk 9 september inschrijven, zoals gebruikelijk uitsluitend via de KNVOL-website https://onzeluchtmacht.nl/au-calendar/. Indien je aanmelding succesvol is, ontvang je hiervan een email. Introducés zijn welkom en kunnen eveneens via de website worden aangemeld.

Logo Air Combat Command
C-ACC, Commodore “Cake” van Deventer overhandigd de 313-vlag aan C-313, “Atilla” van Hussen

12 oktober,

Excursie naar 313 Sqn, Vlb Volkel

Na ruim 2,5 jaar kunnen we weer ons partners van het 313 Squadron gaan bezoeken op Vliegbasis Volkel. Het 313 Squadron is geconverteerd naar de F-35. Dus dat beloofd een interessant bezoek te worden.

Overige details van het bezoek zullen bekend gemaakt worden, zodra deze duidelijk zijn.

Vertrek: vanaf Van der Valk in Hengelo en vanaf AC Holten.

Zoals gebruikelijk kunt u zich inschrijven via de KNVOL-website https://onzeluchtmacht.nl/au-calendar/ tot uiterlijk 1 oktober. Indien uw aanmelding succesvol is, ontvangt u hiervan een email. Eventuele introducés kunt u ook via de website aanmelden.

Let op!!!

Door een aanscherping van het toegangsbeleid militaire locaties moet u zich vanaf nu voor het bijwonen van een excursie naar een Vliegbasis opgeven via de website. Daarbij moeten de volgende gegevens worden aangeleverd:

a. Voornaam

b. Tussenvoegsel

c. Achternaam

d. Geboortedatum

e. Geboorteplaats

f. Soort Identificatie Document (ID) (paspoort/rijbewijs/ID-kaart welke u gaat gebruiken bij de toegangscontrole)

g. ID nummer

Na inloggen op uw account op https://onzeluchtmacht.nl kunt u deze gegevens zelf controleren en eventueel aanpassen.