Over onze regio Zuid-Holland

AH-64D Apache (FC)

 

Het lidmaatschap van de KNVOL biedt u niet alleen ons fraaie verenigingsblad, maar ook interessante  regioavonden en excursies bij de Regio Zuid-Holland

Op de regioavonden geven luchtmacht-experts:

  • uitleg over operationele en ondersteunende taken van de Koninklijke Luchtmacht
  • een overzicht van actuele ervaringen tijdens uitzendingen
  • inzicht in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bv. de (onbemande) militaire luchtvaart, zoals de nieuwste aanwinst van de KLu, de F-35 Lightning II of de nog aan te schaffen MALE UAV MQ-9 Reaper.
    Tevens kunt u deelnemen aan excursies naar operationele vliegbases in Nederland (3x per jaar) en daarnaast, veelal in samenwerking met andere regio’s, jaarlijkse luchtvaartevenementen in het buitenland.

De Regio Zuid-Holland is in het jaar van zijn 55-jarig bestaan (2016) een uniek partnerschap aangegaan met het 301 (Redskins) Apache squadron op de vliegbasis Gilze-Rijen.

Wat houdt dit zoal in ?

  • Actueel blog van het squadron, zowel op missie als op de basis
  • Sprekers van het squadron op de regioavonden (1 a 2x per jaar)
  • Minimaal 1x per jaar excursie naar het squadron
  • Speciale evenementen met het squadron

Inschrijven voor de regioactiviteiten kunt op de website bij Evenementen na inloggen  met de aan u toegezonden loginnaam en wachtwoord.
De regioavonden worden  gehouden in de officiersmess (gebouw 147) van de Frederikkazerne in Den Haag. Let op, als u wilt deelnemen aan een regioavond is inschrijven verplicht !
Meer informatie kunt u vinden op deze website bij Activiteiten ( https://onzeluchtmacht.nl/activiteiten-regio-zuid-holland/ )  en Activiteit verslagen (https://onzeluchtmacht.nl/activiteit-verslagen-zuid-holland/ ).

Foto: Frank Crebas

logo-knvol-301