Ledenvoordeel

Voor leden van de KNVOL gelden bij de volgende musea kortingen:

Oorlogsmuseum Overloon, te Overloon: 25% op de entreeprijs

Aviodrome, te Lelystad: 25% op de entreeprijs

Museum Bevrijdende Vleugels, te Best: € 3,– korting op het bruto-entreetarief van € 8,–. Bij elektronische aankoop van een ticket à € 6,– geldt een korting van € 1,–. In beide gevallen betaalt een KNVOL-lid dus € 5,– entreegeld.

Voor deze kortingen gelden de volgende voorwaarden:
• De korting geldt uitsluitend op vertoon van een fysieke geldige KNVOL lidmaatschapspas. Kopieën of digitale versies worden niet geaccepteerd.
• Deze korting geldt voor maximaal vier personen van het gezelschap.
• Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties, aanbiedingen en/of all in arrangementen.
• Deze korting is niet van toepassing tijdens grote evenementen (zulks aan te geven door het museum).
• Deze korting is niet inwisselbaar voor contanten of waardepapieren.

ACE Blackshape lesvlucht met korting!
Wie kennis wil maken met de verschillende aspecten van het militaire vliegen kan zich aanmelden via de ACE Combat-website (https://air-combat.eu/#contact). Hierbij dient u uw lidmaatschapsnummer van de KNVOL op te geven. U moet er wel voor zorgen dat u de lidmaatschapspas bij u heeft en kunt tonen als u gaat vliegen.
Na opgave ontvangt je een speciale code voor de korting en de link waarmee je op de website van Air Combat Europe (ACE) een vlucht kunt boeken en betalen. Er is keuze tussen twee pakketten: Pakket 1 duurt 30 minuten, Pakket 2: 45 minuten. De prijs van Pakket 1 is met 25% korting € 352,- ipv € 440,-, die van Pakket 2 € 435,- ipv € 544,-. Inclusief GoPro-cockpitvideo. Na betaling waarbij je de kortingscode gebruikt, ontvang je een voucher. ACE stelt vervolgens verschillende data bekend en dan kun je je daarvoor opgeven. Je kunt familie meenemen om te kijken, daar is ruimte voor. Er is geen minimum of maximum leeftijd.
Beide pakketten bieden formatievliegen en het basis luchtgevecht aan. Bij het tweede pakket zit extra een introductie in navigeren. Deelnemers krijgen een kaart met daarop de te vliegen route en men legt uit hoe dat precies werkt. Die route vlieg je helemaal zelf, met behulp van die kaart, een kompas en een stopwatch.