Ledenvoordeel

Ledenkorting bij musea:

  • Het Oorlogsmuseum te Overloon: 15% op de entreeprijs en consumptiebon voor standaard koffie/thee of normale fris; (www.oorlogsmuseum.nl)
  • Aviodrome te Lelystad: 25% op de entreeprijs; (www.aviodrome.nl)
  • Museum Bevrijdende Vleugels te Best: € 3, – korting op het bruto-entreetarief van € 8, –. Bij elektronische aankoop van een ticket à € 6, – geldt een korting van € 1, –. In beide gevallen betaalt een KNVOL-lid dus € 5, – entreegeld; voor openingstijden raadpleeg de website (www.bevrijdendevleugels.nl)
  • Voorwaarden
  • De korting geldt uitsluitend op vertoon van een geldige KNVOL-lidmaatschapspas.
  • De korting geldt voor maximaal vier personen van het gezelschap.
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere acties, aanbiedingen en/of all in arrangementen.
  • De korting is niet van toepassing tijdens grote evenementen (zulks aan te geven door het museum).
  • Deze korting is niet inwisselbaar voor contanten of waardepapieren.

Korting bij ballonvaarten met Ad Ballon (www.adballon.nl)

Een ballonvaart is een unieke belevenis. Windrichting bepaalt het landschap waarover wordt gevlogen. De thuisbasis is in Breda (Minervum 7346), maar ballonvaarten kunnen in het hele land worden uitgevoerd.

Aanbieding 1 – Standaard ballonvaart

De ballonvaart duurt ongeveer één uur. Voor het hele programma (vervoer naar opstijgveld, de vaart, het inpakken van de ballon na de landing, het vervoer terug naar de ballonbasis en een gezamenlijk drankje na afloop) duurt ca. 4 uur.

 Prijs KNVOL-leden: €145,-.

Boekingen per e -mail aan info@adballon.nl of telefonisch 076 5145372 met vermelding van boekingsnummer KNVOL2021 en voorkeursdatum.

Aanbieding 2 – Speciale ballonvaart voor personen met een beperking en/of een beperkte sta-functie (aanbieding geldt alleen voor regio Breda)

De mand van deze ballon is speciaal ontworpen voor mensen met een beperking en/of die slecht ter been zijn. In totaal kunnen er zes passagiers mee, waarvan twee met een sta-beperking die comfortabel kunnen zitten. Tijdens de ballonvaart worden de stoelen omhoog gebracht zodat ook deze passagiers alles goed kunnen zien. Bij de ballon zijn speciale rolstoelen aanwezig, waarmee de passagiers vanuit het landingsveld naar de volgauto kunnen worden gebracht. U dient wel zelf in eigen vervoer te voorzien naar de opstijglocatie en na de ballonvaart vanaf de landingslocatie.

Prijs KNVOL-leden pp: €160,00. Deze unieke ballonvaart wordt geboekt als privéballon voor 6 personen. Boekingen per e -mail aan info@adballon.nl of telefonisch 076 5145372 met vermelding van boekingsnummer KNVOL2021ZB en voorkeursdatum.

Blackshape lesvlucht met korting!

Wie kennis wil maken met de verschillende aspecten van het militaire vliegen kan zich aanmelden via de ACE Combat-website (zelfvliegen.nl | vliegschool Lelystad – vliegles – vliegbrevet). Hierbij dient u uw lidmaatschapsnummer van de KNVOL op te geven. U moet er wel voor zorgen dat u de lidmaatschapspas bij u heeft en kunt tonen als u gaat vliegen.
Na opgave ontvangt je een speciale code voor de korting en de link waarmee je op de website van Air Combat Europe (ACE) een vlucht kunt boeken en betalen. Er is keuze tussen twee pakketten: Pakket 1 duurt 30 minuten, Pakket 2: 45 minuten. De prijs van Pakket 1 is met 25% korting € 352,- ipv € 440,-, die van Pakket 2 € 435,- ipv € 544,-. Inclusief GoPro-cockpitvideo. Na betaling waarbij je de kortingscode gebruikt, ontvang je een voucher. ACE stelt vervolgens verschillende data bekend en dan kun je je daarvoor opgeven. Je kunt familie meenemen om te kijken, daar is ruimte voor. Er is geen minimum of maximum leeftijd.
Beide pakketten bieden formatievliegen en het basis luchtgevecht aan. Bij het tweede pakket zit extra een introductie in navigeren. Deelnemers krijgen een kaart met daarop de te vliegen route en men legt uit hoe dat precies werkt. Die route vlieg je helemaal zelf, met behulp van die kaart, een kompas en een stopwatch.