Over onze regio Noord

 

noordDe Regio Noord is een actieve- en dynamische afdeling binnen de KNVOL, bestaande uit bijna 600 leden (augustus 2016).
Binnen de regio worden diverse activiteiten georganiseerd, die over het algemeen één keer per maand plaats vinden. Dit kunnen lezingen zijn door bijvoorbeeld (oud) vliegers van de Luchtmacht of andere personen met een aan de Luchtmacht gerelateerd verhaal. Of film- en video avonden die uw luchtvaart hart sneller doet kloppen. Daarnaast organiseert de regio Noord regelmatig excursies naar luchtmachtonderdelen en vliegbasis in zowel binnen- als buitenland.

Eén maal per jaar gaan we samen eten tijdens het regio diner. Een culinair feestje in een Luchtmacht setting. Een avond vol gezelligheid en ontspanning! Daarnaast vindt in januari onze traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Dan heffen wij samen het glas op het nieuwe jaar. Op deze avonden in de regio treft u gelijkgestemden; mensen met dezelfde interesse. Meestal vinden deze bijeenkomsten plaats op de vliegbasis Leeuwarden, maar op een andere locatie in de regio is ook mogelijk.

Bent u nieuwsgierig geworden en vraagt u zich af wat u op een regio avond kunt verwachten? Op de website vindt u verslagen van eerdere bijeenkomsten. En in de agenda vindt u de data van aankomende activiteiten, inclusief verdere informatie. Tevens kunt u zich daar opgeven.

Foto: Frank Crebas