KNVOL Verenigingsnieuws

EXCLUSIEF VOOR ONZE LEDEN: “Historisch Vliegen” op Gilze-Rijen

In samenwerking met de Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht (SKHV) organiseert de KNVOL op zaterdag 8 juli 2017 een bezoek aan de SKHV op het DHC vliegbasis Gilze -Rijen. Het bezoek omvat een rondleiding bij de SKHV, bezoek aan de werkplaatsen en het bezichtigen van de vliegtuigen van de SKHV zoals de Spitfire, Auster, Tiger Moth, Piper Cub, Fokkker S11, Harvard, Beaver en Beech 18.

Later op de dag vliegt u mee in een van de op 8 juli beschikbare vliegtuigen. Kosten € 160,00 euro per persoon inclusief vlucht.  Dit bedrag is inclusief koffie / thee / cake bij ontvangst, maar exclusief lunch en overige drankjes. Het maximum aantal deelnemers is 75. Leden kunnen zich inschrijven op www.onzeluchtmacht.nl. Introducés zijn welkom. Inschrijving sluit op zaterdag 1 juli 2017.

Details over de inhoud van het bezoek (zoals aanvangstijd en meevliegen) worden na inschrijving aan u doorgegeven.

 

7 gedachten over “EXCLUSIEF VOOR ONZE LEDEN: “Historisch Vliegen” op Gilze-Rijen

 • ik zie nergens waar ik mij kan aanmelden voor Gilze Rijen historisch vliegen >>!!

  Beantwoorden
 • kun je een ‘harde’ voorkeur opgeven op welk toestel je wilt meevliegen (bv Tiger Moth)? Wat is de duur van de vlucht? Moet je op eigen gelegenheid naar Gilze of gaan er een bus?

  Beantwoorden
  • Elly Blokhuis

   Er wordt geprobeerd met voorkeur rekening te houden, maar is afhankelijk van wat er vliegt. De vlucht duurt ca. 20 minuten. Vervoer naar Gilze op eigen gelegenheid.

   Beantwoorden
 • piet Timmermans

  voorkeur voor o.a. tiger moth/ harvard at6.

  Beantwoorden
 • piet Timmermans

  Hallo Elly ik heb perongelijk op de regio west brabant&zeeland giro betaald in plaats van de landelijke giro wat nu? graag antwoord aub. bedankt.

  Beantwoorden
 • Marcel Schoonenberg

  Ik heb begrepen dat ook zonder mee- vliegen deelname mogelijk is.
  Maar een programma voor die dag kan ik niet vonden.
  Aanmelden via e-mail correct?

  Beantwoorden

Geef een reactie