IN MEMORIAM: Peter Siemeling

Met ongeloof en verslagenheid hebben wij vandaag, zaterdag 21 januari 2017, kennisgenomen van het overlijden van Peter Siemeling.

Wij zullen Peter herinneren als een gerespecteerd bestuurslid bij de KNVOL Regio Noord die met veel bevlogenheid de organisatie en coördinatie op zich nam en ons met veel plezier zijn ideeën eigen wist te maken. Deze toewijding, zijn vriendschap en ervaring zullen wij voor altijd missen. Peter wilde nog zo veel doen.

Onze gevoelens van medeleven gaan uit naar zijn familie en wensen hen veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Bestuur van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Onze Luchtmacht Regio Noord

8 gedachten over “IN MEMORIAM: Peter Siemeling

 • 21 januari 2017 om 16:33
  Permalink

  Namens bestuur en leden van de Regio Twente condoleances aan Peters naasten, familie, vrienden en bekenden plus de KNVOL Regio Noord. We zullen Peter herinneren als een zeer aimabel, enthousiast en open mens die veel voor de KLu en de KNVOL heeft betekend. Dat hij moge rusten in vrede.

  Beantwoorden
 • 21 januari 2017 om 19:01
  Permalink

  Een icoon van de regio Noord is niet meer. Peter blijft bij het bestuur en de leden van de Regio Zuid-Holland in herinnering als een sympathieke en toegewijde man. Wij wensen zijn familie en dierbaren veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2017 om 11:32
  Permalink

  Namens de leden van de regio Soesterberg condoleer ik de naaste familieleden en de leden van de regio Noord met het overlijden van Peter Siemeling. Peter heeft op onze leden een onuitwisbare indruk gemaakt door zijn positieve uitstraling en motivatie. Veel leden hebben geprofiteerd van zijn inzet voor de KNVOL o.a. als vrijwilliger bij de organisatie van de laatste Luchtmachtdagen. Ik wens familieleden en anderen veel sterkte bij dit enorme verlies.

  Beantwoorden
 • 23 januari 2017 om 20:02
  Permalink

  Heel jammer om te horen. Heb mooie herinneringen aan “Sir Pete” uit mijn tijd bij de Luchtmacht. Geweldige en vriendelijke man en het was altijd leuk om ff met hem te kletsen.
  Een goede laatste reis toegewenst Peter.

  Beantwoorden
 • 24 januari 2017 om 17:01
  Permalink

  Ook namens de leden van de regio Deelen wensen wij de familie van Peter veel sterkte bij het verwerken van dit plotselinge verlies. Een aimabel mens. Ook de regio Noord veel sterkte.

  Beantwoorden
 • 1 februari 2017 om 21:56
  Permalink

  Namens het bestuur en de leden van de regio Schiphol/n-Holland de condolences aan de nabestaanden en aan de regio Noord met het overlijden van Peter Siemeling. Wij kenden Peter met al zijn enthousiastme die veel heeft betekend voor de KNVOL en met name voor de organisatie van de Luchtmachtdagen. Op 31 maart 2014 heeft hij nog voor de regio een gloedvolle presentatie gehouden over de beide Hunters van de DHHF. Dat Peter moge rusten in vrede.
  Gerard van Putten
  Voorzitter

  Beantwoorden
 • 9 februari 2017 om 14:19
  Permalink

  Ook namens bestuur en leden van de regio Limburg nog een condoleance bericht op de site; de familie hebben we al onze deelneming betuigd.
  Ook voor onze regio heeft Peter zijn “Hunter” presentatie gehouden en dat op een enthousiaste wijze.
  In een dag op van Leeuwarden naar Limburg heen en teruggereisd! Prachtig mens.
  Jan Meindersma, voorzitter

  Beantwoorden

Geef een reactie