Activiteiten regio Zuid-Holland

Programma Regio Zuid-Holland tweede helft 2018

19 november Volgens traditie sluit de commandant van het 301 squadron het verenigingsjaar af. Nadere gegevens volgen nog.

Onze vaste locatie voor de regioavonden is : Frederikkazerne, Van Alkemadelaan 786, Den Haag, gebouw 147, tenzij anders vermeld in het programma.

Bij aankomst op de kazerne dient u zich met een geldig identiteitsbewijs te melden aan de balie van het poortgebouw, rechts bij de ingang van het kazerneterrein. U krijgt bij melding een bezoekerspas die u na het parkeren weer inlevert volgens aanwijzing van de bewaking. Zaal open na 19.30 uur. Einde uiterlijk 22.00 uur. De lezingen vindt plaats op terrein van Defensie dus inschrijven is verplicht. Consumpties 1,50 Euro p/st

Voor de regioavonden is het reglement voor de activiteiten van toepassing zie directe link https://onzeluchtmacht.nl/reglement-voor-de-activiteiten/  of plaats, na inloggen,  de muis op de tab Evenementen.

Onze vaste locatie voor de regioavonden is :  Frederikkazerne, Van Alkemadelaan 786, Den Haag, gebouw 147
Bij aankomst op de kazerne dient u zich met een geldig identiteitsbewijs te melden aan de balie van het poortgebouw, rechts bij de ingang van het kazerneterrein. U krijgt bij melding een bezoekerspas die u na het parkeren weer inlevert volgens aanwijzing van de bewaking. Zaal open na 19.30 uur. Einde uiterlijk 22.00 uur. De lezingen vindt plaats op terrein van Defensie dus inschrijven is verplicht. Consumpties 1,50 Euro p/st

Voor de regioavonden is het reglement voor de activiteiten van toepassing zie directe link https://onzeluchtmacht.nl/reglement-voor-de-activiteiten/  of plaats, na inloggen,  de muis op de tab Evenementen.