Activiteiten regio Noord

Regiodiner voor onze leden en gezinsleden op Donderdag 7 december 2017

Het is misschien een cliché, maar toch durf ik het aan om de woorden van de voormalige activiteiten redacteur Henk Blauw in de toepasselijkheid te citeren: ‘Waardevolle tradities verdienen het om in stand te worden gehouden’.

En dat, beste leden, is als vanouds het diner voor onze regioleden en gezinsleden. Zoals immer zal het een gezellige avond zijn, doch ook het moment waar in drie gangen door het personeel van het bedrijfsrestaurant van de Vliegbasis Leeuwarden de smakelijke heerlijkheden in een driegangenmenu aan ons zullen worden voorgeschoteld. Ook zult u tussen menugangen door op enigerlei wijze over de KNVOL en de toekomst van de Vliegbasis Leeuwarden worden geïnformeerd.

Graag nodigt het bestuur u uit deel te nemen aan het regiodiner op donderdag 7 december 2017. De avond vangt aan met een aperitief in de Officiersmess om 19.00 uur en zal om 22.30 uur zijn afgelopen. Het kledingadvies is netjes. De kosten voor deze avond, die uitsluitend toegankelijk is voor leden en betalende gezinsleden, bedragen € 25,00 per persoon.

Tot maandag 20 november 2017 kunt u zich aanmelden voor het regiodiner onder het menu Evenementen op de website.

Mocht u een dieet volgen, wilt u dat dan opgeven bij het secretariaat. Over eventuele verdere gegevens informeren we u nadat u zich heeft aangemeld.

Rob Stavast, voorzitter KNVOL Regio Noord