Activiteiten kalender regio Noord-Brabant/ Noord-Limburg

ACTIVITEITEN FEBRUARI – AUGUSTUS 2017

 Beste leden!

 Nu ons 50 jarig jubileum achter ons ligt, hebben we de lay-out van ons programma vernieuwd. Dit programma bevat onze activiteiten voor het komende half jaar. We stellen dit programma met de grootste moeite en zorg samen. Dat neemt niet weg dat er na het verschijnen van dit programma wijzigingen kunnen voorkomen. De definitieve tijden en locaties vermelden wij altijd in de bevestiging van deelname en die zijn leidend. We hopen dat u zich weer massaal aanmeldt!

Donderdag 15 juni, spottersdag Tactical Weapons Meet, Vliegbasis Florennes

In juni wordt op Vliegbasis Florennes de Tactical Weapons Meet gehouden. Een oefening waaraan naast de Belgische Luchtcomponent ook diverse buitenlandse luchtmachten deelnemen. Op 15 juni wordt er een spottersdag georganiseerd. Nadere details volgen nog, maar voor de busreis daarheen kunt u alvast aanmelden.

Vertrek: tijden volgen nog, Eindhoven.

Kosten voor deelname: € 44,-. Eten, drinken en deelname aan de spottersdag zijn voor eigen zorg en rekening.

Aanmelden: Uiterlijk zo. 7 mei. Om aan te melden, moet u twee dingen doen: 1. aanmelden voor de busreis via mijnknvol  en daarvan de kosten overmaken, en 2. zelf aanmelden voor de spottersdag en de kosten daarvan zelf overmaken naar de organisatie. Relevante informatie wordt via  https://www.facebook.com/1SqnStingers/?fref=ts bekend gemaakt.

Woensdag 21 juni, Vliegbasis Woensdrecht

Vliegbasis Woensdrecht is de Main Support Base van de KLu. Hier zijn de Koninklijke Militaire School Luchtmacht (KMSL) en het Logistiek Centrum Woensdrecht (LCW) gevestigd. Zij zorgen voor de opleidingen, meteorologische ondersteuning, logistiek en het onderhoud voor onze luchtmacht. Naast het 131 Elementaire Militaire Vliegeropleiding (EMVO) met hun PC-7’s gebruiken de andere KLu-vliegbases en civiele medegebruikers de basis in West-Brabant voor training en onderhoud. De foto is genomen tijdens vorige bezoek in 2013.

Vertrek: 08.00 uur, Eindhoven. Alternatieve opstapplaats: 08.30 uur, wegrestaurant Gilze/Shell aan de A58.

Kosten voor deelname: € 22,50,- inclusief reis en lunch.

Aanmelden: Uiterlijk zondag 4 juni.

 

Zaterdag 1 juli, Meeting de l’Air , BA 113 St. Dizier-Robinson (Frankrijk)

Omdat er dit jaar geen Luchtmachtdagen zijn, bezoeken we een extra airshow. We

hebben gekozen voor de Meeting de l’Air op de Vliegbasis St. Dizier-Robinson, waar de Rafale gestationeerd is. Er zijn momenteel nog weinig deelnemers

bekend, maar zoals gebruikelijk voor een Franse MdlA is er een mix van historische en moderne luchtvaart op de grond en in de lucht te zien.

Vertrek: zaterdag 1 juli, 02.00 uur, Eindhoven.

Kosten voor deelname: € 53,- (excl. entree). Eten, drinken en toegang airshow is voor eigen zorg en rekening.

Aanmelden: Uiterlijk zo. 4 juni.

 

Zaterdag 15 juli, Royal International Air Tattoo, RAF Fairford (UK)

Een traditionele reis en dus gaan we weer! Dat doen we ook vanwege de aantrekkelijke thema’s, die over het algemeen worden ingevuld met toestellen van de Royal Air Force (historisch en hedendaags), van Europese luchtmachten en van (ver) daarbuiten. Dit jaar staat de United States Air Force (USAF) centraal. Wij gaan er vanuit dat ook nu weer bijzondere toestellen te zien zullen zijn, naast verschillende toestellen van de USAF. Het Amerikaanse demonstratieteam The Thunderbirds is in ieder geval al bevestigd. Een reis die niet alleen bol staat van het luchtvaartenthousiasme, ook van de oer-Brabantse gezelligheid! Zie ook www.airtattoo.com.

Vertrek: vrijdag 14 juli, 20.00 uur, Eindhoven.

Kosten voor deelname: € 136,00 (busreis, overtocht en entree). Leden tot 16 jaar oud betalen alleen de reiskosten ad. € 86,- (gratis entree). Eten en drinken is voor eigen zorg en rekening.

Aanmelden: Uiterlijk zo. 9 april. We moeten al erg vroeg aanmelden om zeker te zijn van gunstige reistijden voor de overtocht. Gebleken is namelijk dat de gunstigste overtochten steeds vroeger in het seizoen zijn uitverkocht.

 

Zaterdag 16 september, Heldair Maritiem, MVK De Kooy

Op 18 augustus 2017 bestaat de Marine Luchtvaart Dienst 100 jaar! Dit eeuwfeest wil de Koninklijke Marine/MLD niet zonder feest voorbij laten gaan en zij organiseert daarom de Heldair Maritiem show. Naast een uitgebreide static show wil men ook een goed gevulde air show bieden. Een unieke gelegenheid om hierbij aanwezig te zijn! Zie ook www.heldairshowmaritiem.nl

Vertrek: zaterdag 16 september, 05.30 uur, Eindhoven.

Alternatieve opstapplaats: 06.00 uur, Mac Donalds ’s-Hertogenbosch / Rosmalen, A2 afrit 20, Burgemeester Burgerslaan.

Kosten voor deelname: € 12,50 (excl. entree). Eten, drinken en eventuele toegang airshow is voor eigen zorg en rekening.

Aanmelden: Uiterlijk zo. 27 augustus.

 

Legitimatie

Let op! Omdat onze activiteiten plaatsvinden op militaire terreinen, luchthavens of in het buitenland, dient u zich tijdens iedere activiteit waaraan u deelneemt te kunnen identificeren met òf een geldig paspoort òf een geldige Europese identiteitskaart.

Aanmelden en betalen deelnamekosten

Vóórdat u voor een activiteit aanmeldt, controleert u dan a.u.b. éérst of uw persoonsgegevens in ‘mijnknvol’ compleet en actueel zijn ingevuld. Omdat het voor ons ondoenlijk is om u steeds voor iedere activiteit te bellen met de vraag om uw gegevens te actualiseren, nemen wij aanmeldingen van leden wiens gegevens niet compleet zijn op het moment dat de aanmeldtermijn sluit, niet meer in behandeling. De belangrijkste gegevens voor de aanmeldingen zijn: voorletters, achternaam, woonplaats, geboorteplaats, geboortedatum, paspoort-/ID-nummer,      e-mailadres en mobiele telefoonnummer. Vanwege een strengere beveiliging van persoonsgegevens, kunt u uw paspoort-/ID-nummer voortaan alleen wijzigen door zelf een e-mail te sturen naar administratie@onzeluchtmacht.nl. De centrale ledenadministratie voert de wijziging dan voor u door.

Aanmelden kan uitsluitend digitaal via ‘mijnknvol’. Voor het aanmelden geldt bovendien dat u de kosten voor de activiteit moet overmaken vóór de uiterste aanmelddatum. Maakt u a.u.b. per activiteit uw deelnamekosten over en niet voor meerdere activiteiten inééns omdat het voor ons dan niet te onderscheiden is voor welke activiteiten u uw deelnamekosten overmaakt. Een betaling voor méér dan één activiteit per keer, storten we terug omdat we die aanmelding niet behandelen. U kunt overmaken op rekeningnummer NL27 RABO 0335799892, t.n.v. KNVOL regio Noord-Brabant, o.v.v. uw naam en de activiteit.

 

Vragen

Vragen over deze activiteiten: nbnl-ac@onzeluchtmacht.nl;

Overige vragen over onze regio: nbnlsecretaris@onzeluchtmacht.nl;

Vragen over uw inlog- en persoonlijke gegevens ‘mijnknvol’: administratie@onzeluchtmacht.nl;

Overige vragen KNVOL: ledenservice@onzeluchtmacht.nl.