Activiteiten kalender regio Schiphol/ Noord-Holland

Het bestuur van de KNVOL, regio Schiphol/Noord-Holland, biedt u als lid van de regio het onderstaande programma aan voor de eerste helft van 2017. Wij wensen u veel genoegen bij de lezingen en excursies.

Locatie van de lezingen: Fokker Services, Hoeksteen 40, 2132 MS Hoofddorp (tel. 088-628 0000)

  • Aanvang lezingen: 20.00 uur.
  • Ingang parkeerterrein: via de slagboom, met intercom, aan de rechterzijde van het gebouw. Parkeren naast en achter het gebouw.

Na aanmelding voor een activiteit ontvangt u van uw activiteitencoördinator een bevestiging. Van degene die zich aanmeldt zijn naam en voorna(a)m(en) plus geboortedatum nodig ten behoeve van een verplichte screening door Fokker Services.

Voor de tweede helft van 2017 staan op het programma:

Op 22 oktober lezing door KTZ b.d. Ronnie Wolff. Na een carrière als zeeofficier heeft hij bij de MLD met de S2F Grumman Tracker, Seahawk en Neptune gevlogen. Het worden spannende verhalen.

Op 23 oktober geeft de Commandant 860 Squadron KLTZ Niels Kleingeld samen met H-OPS LTZ1 Eric van den Nieuwendijk inzicht over de veelzijdige operaties met de nieuwe NH-90.

Woensdag 1 november bezoekt de regio de Vliegbasis Gilze-Rijen.

Op 8 november bezoek aan het 860 Squadron op het Vliegkamp De Kooy. Eerst blauwe hap als lunch gevolgd door een presentatie over onderhoud aan de NH-90 en daarna rondleiding in de hangar en bezichtiging NH-90.

Op 13 november lezing door Luitenant Generaal b.d. Sander Schnitger met als onderwerp “37 jaar Koninklijke Luchtmacht, van wingman tot diplomaat en van 314 Squadron tot Plein 4”.

Op 11december lezing door Luitenant-Kolonel Hans van de Ven over de berging van de

MH-90.

Op 8 januari 2018 Nieuwjaarsreceptie in de Oude Toren op Schiphol-Oost.

Voor de lezingen zijn we meestal te gast bij Fokker Services, Hoeksteen 40, 2132 MS te Hoofddorp. Na afloop kan worden nagepraat aan de bar. Leden van andere regio’s zijn van harte welkom. Graag eerst aanmelden met geboortedatum en woonplaats via mijnknvol.nl of in noodgeval via c.blijleven.knvol@ziggo.nl. Regioleden, zorg dat een werkend e-mail adres bij Kees Blijleven bekend is.