Activiteiten kalender regio Schiphol/ Noord-Holland

Het bestuur van de KNVOL, regio Schiphol/Noord-Holland, biedt u als lid van de regio het onderstaande programma aan voor de eerste helft van 2017. Wij wensen u veel genoegen bij de lezingen en excursies.

Locatie van de lezingen: Fokker Services, Hoeksteen 40, 2132 MS Hoofddorp (tel. 088-628 0000)

  • Aanvang lezingen: 20.00 uur.
  • Ingang parkeerterrein: via de slagboom, met intercom, aan de rechterzijde van het gebouw. Parkeren naast en achter het gebouw.

Na aanmelding voor een activiteit ontvangt u van uw activiteitencoördinator een bevestiging. Van degene die zich aanmeldt zijn naam en voorna(a)m(en) plus geboortedatum nodig ten behoeve van een verplichte screening door Fokker Services.

Voor de tweede helft van 2017 staan op het programma:

Maandag  11 september: Lezing door Majoor-Vlieger b.d. Gerrit Jacobs over zijn ervaringen bij de Luchtmacht van 1951 tot 1989.
Verdere lezingen en excursies worden binnenkort georganiseerd en het beloofd weer een interessant programma te worden. Kijk op mijnknvol.nl voor details.

Voor de lezingen zijn we meestal te gast bij Fokker Services, Hoeksteen 40, 2132 MS te Hoofddorp. Na afloop kan worden nagepraat aan de bar. Leden van andere regio’s zijn van harte welkom. Graag eerst aanmelden met geboortedatum en woonplaats via mijnknvol.nl of in noodgeval via c.blijleven.knvol@ziggo.nl. Regioleden, zorg dat een werkend e-mail adres bij Kees Blijleven bekend is.